Talviuinti


Uimassa läpi vuoden - Talviuintipaikka kirkonkylän vierasvenesatamassa


Talviuintipaikkamme sijaitsee kirkonkylän vierasvenesataman yhteydessä (Brahentie 55, kirkon alapuolella, ns. kirkkorannassa) sijoitettuna talvisäilöön nostettujen veneiden väliin.

Talviuintipaikka on sekä paikallisten että vierailijoiden käytössä kausi- tai vuosimaksua vastaan, jolloin saat avaimen vaatteidenvaihtotilaan (lämmin asuntovaunu). 

Talviuinnin kausimaksu (2022-2023) on 25 euroa, ei-jäseneltä 35 euroa. 

Syys- tai kevätkauden maksut ovat 15 euroa ja 25 euroa. Mikäli et vielä ole jäsenemme, olet erittäin tervetullut myös jäseneksi!

Pukeutumisvaunun avaimia ja laskutusta hoitaa yhdistyksen sihteeri Eeva Tuominen. Sovi asioinnista etukäteen, puh. 050 383 0346

Ohjeita talviuimarille

  • Uimaan mennessä: varaa mukaan omat talviuintivarusteet eli uimapuku, tossut/sukat, hanskat ja pipo sekä pyyhe.
  • Uusi talviuimari? Talviuintiharrastuksen aloittaminen on suositeltavaa aloittaa ohjatusti, ei koskaan yksin. Tarvittaessa saat myös ohjausta (sovittava etukäteen Eeva Tuominen, 050 383 0346).
  • Huomioithan, että uinti tapahtuu omatoimisesta eli talviuintipaikalla ei ole valvontaa. Menethän uimaan yhdessä toisen henkilön kanssa ja oma terveystilanne huomioiden. Alle 18-vuotiaalla talviuimarilla pitää aina olla mukana valvoja. Alaikäiset uivat aina huoltajan vastuulla ja valvonnassa.
  • Talviuintipaikan vesiosuuden tarkistaa sukeltaja joka syksy ennen talviuintikauden alkua. Talviuintipaikalla on kirjalliset turvallisuusohjeet sekä tiedot vapaaehtoisvoimin toimivasta talviuintityöryhmästä, joka vastaa myös pukeutumistilan yleisestä siisteydestä.

Katso ohjeita myös täältä:

Haluan liittyä Ristiinan Rinkan jäseneksi

Talviuintipaikan turvallisuusasiakirja

Luo kotisivut ilmaiseksi!